Deli Esen Rüzgar Dağıtır, Savurur, Sonunda Durularak, Tatlı Bir Ilıklıkla Ruhunuzu Okşayabilir. Rüzgarın Değişkenliğini Taşıyan Hava Burçluların Tavırları da Aynen Böyledir. Hava gruplarının etkisi yoğun olan kişilerde duygusallık ön planda değildir. Çabuk seven ve çabuk bıkan kişilerdir. Romantik bir ilişki yerine mantık ağırlıklı, entelektüel yaklaşımları olan bir ilişki oluşturmaya çabalarlar. Çeşitli düşünceler hakkında konuşup tartışmaktan çok hoşlanırlar. Yeni, etkileyici fikirlere her zaman açıktırlar. Tekdüzelik onlara göre değildir. Yoksa çabuk sıkılırlar. Hava grubundakiler, grup arkadaşlarıyla birlikte olmaktan zevk alırlar, ama duygularını anlatmak onlar için çok güçtür. Kendilerini sadece bir kişiye teslim etmekten hep endişe duyarlar. Karışık ilişkilerden hoşlanmaz, düşünsel uyumun yeterli olduğuna inanırlar. Bu grubun elemanları üzerinde duygusal baskı kurmak hiç uygun olmaz. Özgür, olmak, onların prensibidir. Onların ilgilerini, ilk günkü gibi ayakta tutmak da oldukça zordur. Özgür bırakmak uğruna onları arayıp sormadığınızda tepkiler verip, yalnız kaldığı için size kızabilir. Çok ilgi gösterdiğiniz, sürekli peşinden koştuğunuzda ise bu ilgiden bunalıp kaçabilirler.
Dediğim dedik birisin,çoğunlukla düşüncelerini başkalarının da benimsemesini istiyorsun ve bunu yaparken de kaba ve kırıcı olmaktan çekinmiyorsun.Ağır,oturaklı,fazla konuşmayan,yeri geldiğinde susmayan,ciddi kişiliğinle tanınan birisin.Kendinden olmayan insanlarla yaşamayı sevmiyorsun,kibirlisin ve kendini diğer insanlardan üstün görüyorsun.Kız erkek ilişkilerine gelince;çok kıskanç ve sertsin,kesinlikle romantizm sana göre değil değil ayrıca ilşikide senin sözün geçerli,sen maçosun.Muhtemelen kundura ayakkabı,kumaş pantolon,gömlek giyiyor,tesbih sallıyor ve yere tükürüyorsun:D..Olaylar karşısında düşüncelerin çok net,tereddüt etmiyorsun,uzlaşmacı değilsin.Kavga,çatışma,gerilim gibi kavramlar tam sana göre..İdeolojik görüşün Totaliter rejim(faşizm);halkın egemenliğinin ortadan kalktığı ve baskıcı bir toplum yapısnı benimsiyorsun,bütün insanların aynı tip olmasını istiyorsun.
Çok fazla kıskançsın. Bir an önce sakinleşmen ve şimdi ne yapacağına karar vermen gerekiyor. Seni ve sevgilin hakkında neler hissettiğini anlıyoruz. Sevgiline tapıyorsun ama sen onun yerinde olsaydın, kendinden gerçekten sıkılırdın. Senin onu ne kadar sevdiğini anlamayabilirler, çünkü onlar sen değil ;)
Aşk vE siz asLa biR araya geLeMezsiNiz. MümküNsE karşı CinstEn MutLaka uzak duRun. Hani, " BöyLesi düşMan başına " dEnEn insaNLaR vardıR ya, O bu iNsanLardaN biRi ;) . KiminLe birLiktE oLurSa OLsun, Ona zaRaR vErEcEği KaçınıLmaz. Dünya insanLarıNıN SağLığı açısındaN Onu aciLeN biR yErE kapaMak gErEkiyOr ! biRaz abarttıM GaLibaaa :D
Yaptigin hataLardan pi$manLik duymuyor, ke$ke demiyorsun. Dogru yoLdasin. Cünkü sende biLiyorsun pi$manLigin ve ke$keLerin hic bir$eyi degi$tirmeyecegini.. Tam aksine bunLardan kendine ders cikarip, düz yürüyosun.. Aferriiin sana hep böyLe oL.!
Kavak: (Tatminsiz) Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektigi zaman cesaretli olan biridir. Arkasinin güçlü olmasini ve sikiinsanlarla muhattap olmasini sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnizdir.Artistik bir dogasi vardir. Kin tutar. Iyi bir organizatördür. Felsefiktakilmayi sever. Ama her durumda güvenilebilir biridir. Iliskilerini de çok önemser.
Wooooow...!!! Öpüşmek ve öpüşme sanatı konusunda üstünüze yok. Sevgilinizi öperken onu nasıl bulutların üstüne çıkartabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Sizinle her öpüşmesinden sonra kendine gelmek için zamana ihtiyacı oluyor ve her seferinde size bir kez daha aşık oluyor. Onu bir kez de bu testin sonucuna ortaklık ettiği için öpmelisiniz. :)
Hayata karşı azıcık ilgisiz gibisin. Derdin, sadece kendi dramın. Oysa çevrene karşı şefkatli olmak seni daha mutlu edecek. Unutma, herkesin ilgiye, sevgiye İhtiyacı vardır. İnsanları dinle ve onların sorunlarıyla ilgilen; başkalarına yardımcı olmaya çalış. Zaman İçinde karşılığını fazlasıyla bulduğunu göreceksin.
Zamanı kullanmayı iyi bilir ve çalışkandır. Özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaş çevresinde aranan eğlenceli bir dosttur. İçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarış içerisindeymiş gibi kendiyle çok uğraşır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.
Beyaz Show'da Sagopa Kajmer'i Görmek İstiyor. Tanıtımı; Asıl adı Yunus Özyavuz olan Sagopa Kajmer, müzik yaşantısına Samsun'da yerel bir radyoda dj'lik yaparak başladı. Bu sırada Rapper M.C. (Rapper Mic Check) müstear ismini kullandı. İstanbul'a gelişinden bir yıl sonra, 1998'de yeraltı rap dünyasında halen varlığını sürdüren bir oluşum olan Kuvvetmira'yı kurdu. Kuvvetmira gurubunda halen kendisi, eşi Kolera ve Abluka Alarm, bulunmaktadır. 1999'da "Silahsız Kuvvet" mahlasıyla Yeraltı Operasyonu isimli toplama (compilation) albümünde yer aldı. 2001 ve 2002'de "Silahsız Kuvvet" mahlasıyla peşpeşe Sözlerim Silahım ve İhtiyar Heyeti isimli 2 albüm çıkardı. Daha sonra Silahsız Kuvvet mahlasını bırakıp Sagopa Kajmer mahlasıyla müzik yaşantısına devam etmiştir.
İçiniz dışınız bir. Hiç kimse görüş ve düşünceleriniz konusunda ikilemde kalmıyor. Zaten siz de ikilemde kalmayı, kimsenin işi ikircikli bırakmasını istemiyorsunuz. Dikkat etmeniz gerekenler: Ara sıra zayıf yönünüzü göstermenin bir zararı dokunmaz. Ara sıra çekilin bir kenara ve kendinize biraz soluk aldırın. Hem böylece başkaları siz olmadan da bir şeyler yapmaya çalışacaktır.
Sevdiğiniz kişi şu an için sizden sıkılmış ve biraz yanlız kalmak istiyor. Siz ise hep O'nu düşünüyorsunuz. Yakın çevreden birisi sizi kıskanıyor ve eski sevgilisi ile sizin hakkınızda planlar yapıyor. İsminde "E" ve "S" harfi olan bu kişiye dikkat edin. Uzundur yapmak isteidiğinz birşeye çok yaklaşmış durumdasınız ve bu iyi bir sonuça bağlanacak. Önümüzdeki sene yakın çevrenizde bir evlilik gözüküyor.
Bu öğrencilere hiç bir şey olmaz sınavlara çalışmazlarsada ya çok kolay soran bir hoca gelir ya da zor soran hoca o gün hastalanır, çok yüksek almasalarda hiç bir sınavdan kaldıkları henüz görülmemiştir. + stajın + dünden de kalsalar bile arka arkaya olan 4 bütte o + sınavı verirler. O kadar şanslılardır ki okula gelmedikleri gün ya hoca ders anlatmamıştır ya da imza alınmamıştır, zaten gelmelerine de pek gerek kalmaz. Çok rahat tavırları ve her şeyi hafife almalarından tanıyabilirsiniz.
Zihinsel odaklanma noktaları tamamen insan ağırlıklıdır. Çevrelerini anlayabilmek için insan ilişkilerini doğru algılamaları gerektiğini düşünürler. Herhangi bir konu anlatırken kişisel deneyimlerle ilişkilendirilmesi, konunun anlaşılmasını hızlandırcaktır. Bir fikir ya da bir teorinin teknik detaylarından çok gerçek hayatta nasıl bir etki yaratacağının ve nasıl uygulanacağının anlatılmasını tercih ederler.
Siz, her daim efendisiniz. Herkese kendiniz kabul ettirmede inanılmaz bir beceriniz var. Yalnız kendinizi mi? Düşüncelerinizi, eleştirilerinizi ve önerilerinizi de. Çünkü öyle kılı kırk yaran, öyle mükemmeliyetçisiniz ki, her şeyin en iyisini en doğrusunu bildiğinize inanıyorlar.
Siz o güzel kokulu klasik çiçek Gül sünüz.Gülün Ana vatanı Anadolu, İran ve Çin'dir. Türklerin milli çiçeği sayılan ve çiçeklerin kraliçesi diyebileceğimiz bu bitki herkes tarafından sevilen bir çiçektir. Park ve bahçelerin süslenmesinde kullanıldığı gibi sarmaşık olanları balkon ve terasları süsler. Kesme çiçekçilikte çok talep edilen kıymetli bir çiçektir.
Evet sen gerçekten bilgilisin ama bence bunu herkesin içinde heryerde belli etmemelisin dışardan seni tanımayanlar ukala olduğunu düşünecektir...azcık ince düşün öle karar ver...yeri geldiğinde söyle yeri geldiğinde söyleme ki insanlara batma...öğren artık...herşeyi bilmek zorunda değilsin hadi bildin bari ispatlamaya çalışma...:D:D işin zor valla...çok şey bilmek kötü...sazan olursun evladım bu devirde:D
Reis lakaplı, babasından şiddet gören ve bunu da dışarıya yansıtan öğrenci… Lider özelliklerine sahip, hayatında bulamadığı adaleti kendi bildiğince sağlamaya çalışan, cesur, yenilgiden korkmayan, korumacı, arkadaşları için kendini tehlikeye atmaktan çekinmeyen, onları koruyup kollayan bir öğrenci…