Kambing takde kaitan ngan jawapan kau ..aku main letak je
Jika warna Ungu (Violet) menjadi warna kegemaran kamu maka kamu adalah seseorang yang benar-benar luar biasa. Dalam menghadapi masa depan kamu tidak pernah ragu-ragu, apa yang dikerjakan kamu adalah yang terbaik. Kamu pandai mengikuti perkembangan zaman. Dalam bercinta, hanya merekalah yang kuat mental yang dapat mendekati dan menjadi kekasih kamu.
Ayam bakar Ayam goreng Nasi goreng Indomie sedap Udang
Ni bagos gak r.....remaja macam korang ni
Shinobu ialah hashira yang bernapas kupu-kupu dia punya pedang jarung kerana dia seperti docter.
Ko suke sangat buat bende yg plik so kerje plik ni khas untuk ko
Anda suka makan nasi ayam, sate, jagung manis dan lain-lain
Kamu introvert. Kamu tidak ada ramai kawan dan pemalu
Kau Kurang Minat Pada Muzik ... Time Orang MainKan Muzik . Kau Akan TUTUP Telinga ! XD
Si dia selalu mengunjung ke rumah anda..si dia amat mencintai anda tetapi anda sahaja tidak perasan kehadirannya, jadi jangan biarkan dia pergi tinggalkan anda, kerana sekali dia pergi dia tidak akan kembali kepada anda.
Anda mmg org tak siuman, suka ckp merapu-rapu, tak sedar diri.
Ko kene brubah... masih ade pluang... atie kaw t takkan tluke...cari yg baek3 kew...
Kamu adalah anak luar nikah yang dilahirkan oleh anjing
Meme mung neh ore kelate hok tulen dari hujung kasut hingga hujung bulu tiok...
* Keras hati & tegas. * Kuat semangat & bermotivasi tinggi. * Pemikiran yang tajam. * Mudah marah apabila tidak dikawal. * Pandai menarik hati & perhatian orang lain. * Perasaan yang amat mendalam. * Cantik dari segi mental & fizikal. * Tidak perlu dimotivasikan. * Tetap pendirian, tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain. * Mudah dipujuk. * Bersikap sistematik (otak kiri). * Suka berangan. * Kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu. * Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit. * Daya khayalan yang tinggi. * Permikiran yang tajam. * Pandai berdebat. * Fizikal yang baik. * Kelemahan sistem pernafasan. * Suka sastera, seni & muzik serta melancong. * Tidak berapa suka duduk di rumah. * Tidak boleh duduk diam. * Tidak punya ramai anak. * Rajin dan bersemangat tinggi. * Agak boros
Anda seorang yang baik dan suka menolong kawan-kawan yang kurang paham buat keja sekolah....selalu meyiapkan keja sekolah yang diberi oleh cikgu.
Kamu ialah orang yang pemarah kamu cepat emosi ketika melihat orang mehina sesiapapun
Kamu adalah 'side eye' yg paling pero!!
Kamu berjaya menjawab soalan ini dengan sempurna.
Anda tak gedik langsung! Anda seorang yg kdg2 agak membosankan. Jika anda happy sebegini, teruskan lah.
Hindari golongan ini.Bukan saja suka buat bodo tapi hakikatnya golongan ini memang bodo,bukan nak kata la...orang kataaaa... Kategori : Ceh! Buang mase jeee!
Seperti yang anda lihat , gojo sangat popular dikeranakan matanya yang cantik , seorang yg lucu tapi juga sangat kuat.
Standard la gelabah sikit2 an....haha br la happening
Hantu toyol sedang menyorok di dalam almari yang berdekatan, percayalah!
Bau ni bau biasa je...kbykan org bau ketiak mereka mcm ni...klw ketiak anda bau ni...jgn terlalu rsau...bau ni blh hlg...tp klw org lain bau...blh menyebabkan pengsan jgk
Cara berjalan melambangkan wanita seperti ini memiliki sifat yang tertutup. Ia hanya akan berbual dengan orang-orang yang rapat dengannya dan boleh dipercayai untuk menyimpan rahsianya. Wanita seperti ini biasanya sukar untuk ditakluk hatinya. Disamping sikapnya yang dingin, wanita seperti ini tidak peduli dengan kehidupan cinta. Namun, jika ada lelaki yang berjaya menawan hati wanita dengan cara berjalan menunduk ini, dijamin akan mendapat kebahagiaan. Sebab, wanita jenis ini sangat setia, dan dia tidak akan mengkhianati lelaki yang dicintainya.
Wah tahniah,anda ialah Puteri Limau Purut,seorang yang pemalu dan rupawan.Mempunyai cucuk sanggul yang sakti dan seorang yang bijaksana.Wah tahniah 😃
A-masih b-tidak,sudah lama mereka pergi c-rasanya masih ada...
Selamat jodoh mu setia tapi cuek dan sangat perhatian jika di app
Plastico ialah robot kitar semula yang tidak waras tetapi dia mempunyai sifat penyayang.