だいたい
  • 名前 Bayna.Babaoglu
このプロフィールへのリンク
  • https://www.socialappbuilder.com/tr/u/8hEopy76f-zHyQBN-C3D9g2/
最近の活動
  • AZRA AKIN

    Harikasın:)Azra Akına benzeyebilirsin.

    クイズ

  • Yüksek topuklu pembe ayakkabı

    Tatlı şeyleri seviyorsun. Kesinlikle pembe sana çok yakışıyor, ayrıca bu ayakkabılar sana ayrı bir hava katıcak!!!

    クイズ

  • GÜLHAN TEKİN

    Iyi şeyler yazıyor ve çok başarılı oynayabilen bi kızsın.

    クイズ

  • Korkmaz

    Korkusuzsunuz :) "Bunlardan korkulur mu?" diyebilirsiniz. Bir de şöyle düşünün; bunlardan korkan bir çok insan var..

    クイズ

  • KOYU RENK SAÇ

    Siyah ve kestane saçlılar hem yapı hem de yaradılış bakımından sarışınlardan çok farklıdırlar. Evlerini çok severler. Alıştıkları hayattan ayrılmak onlara ölüm gelir ve galiba biraz da tembeldirler. Sarışınlardan daha az sabırlı, daha tedbirli, daha düşünceli, daha ağır ve titiz olurlar. Enerjilerini özenle kullanmasını bilirler. Sac rengi koyu olan bir insan titiz ve dikkatli olduğu için ayrıntılı işlerde çok başarılı olur. Sanat kabiliyeti ve sanat sevgisi kuvvetlidir. Sadık, doğru ve çok zaman dindardır. Sarışınlardan daha anlayışlı daha müsamahakardır.

    クイズ

  • ...PUNK...woaWWW sper...

    Punkcisin ne diim kızım...

    クイズ

  • Geleceği görme

    Geleceği görebilir,olacak olayları öğrenebilirsin tıpkı alice gibi

    クイズ

  • 10 - 20

    IdeaLLerinin oLması geReken biLgisayar yaŞındasın ama şuNu unuTmaki yakaLanırsan feNa oLur =)

    クイズ

  • Calışmadan Gecinen :D

    Tam benim kafadansınız :D calışsamda olur calışmasamda en sonunda geciyoruz sınıfı:D

    クイズ

  • En paylaşımcı

    Kalabalık insan toplulukları ve yerleşik ama daha kırsal yaşam gerilimleri baş edebilmek üzere ortaya çıkmıştır. Psikolojik özelliklerinin bazıları, kalabalık çevresel kitlelerin ihtiyaçlarına katlanabilmekle gelişir. Uyumlu mizaç özelliğine sahiptirler. Bu grup içinde yer alanlar, duyan, hisseden, sürekli olarak araştıran, çevrelerindeki kişiler ile bağlantı ve uyum sağlamaya çalışan kişilerdir. Dış dünyadaki tüm değişikliklere karşı duyarlıdırlar. Ancak aşırı duyarlılıkları, çevrelerinde büyük uyum güçlüğüne düştüklerinde onların geriye doğru kaçmalarına ve içlerine kapanmalarına neden olur. Uyumlular, içinde bulundukları toplumun en ilgi çekici ve en renkli varlıklarıdır. Ancak dayanma ve uyum sağlama yeteneklerinin yetersiz kaldığı ortam ve koşullarda çözülürler. Acınacak, zavallı insanlar olurlar. Büyük bir olasılıkla, bu oluşumun içindeki bireyde olması gereken en önemli özellik, paylaşımcı yapıdır. İlk A´lar, karmaşık bir hayatın meydan okumalarına karşı duyarlı, kurnaz, istekli ve akıllı olmak zorundaydılar. Ancak bütün bu niteliklerin tek bir yapıda toplanması gerekiyordu. Belki de bu bugün bile A´ların daha gerilimli bir yapıya sahip olmalarının bir nedenidir. Sıkıntılarını içlerine atarlar. Fakat patladıklarında da dikkatli olmalısınız. O gruplarının çok başarılı olduğu gerilimli ve sıkışık liderlik pozisyonlarına A´lar pek uygun değildir. Bu onların lider olamayacakları anlamına gelmiyor. Ama içgüdüsel olarak, çıkar gözeten liderliği istemezler. A kan grubunda diğer gruplardan daha az grip görüldüğü bilinmektedir. Ayrıca virüslerin etkisi, AB grubunda da diğer gruplara göre daha azdır.A Grubu Kadını Para harcamasını çok sever. Seksi iç çamaşırlarına düşkündür. Çocukları çok sever ve çocuk sahibi olduktan sonra eşini ihmal eder. Değişikliği seven biridir. A Grubu Erkeği Düzenli yaşamayı sever. İyi bir dost ve konuşmacıdır. Birlikte olacağı kadını seçerken çok titiz davranır.

    クイズ

  • Alacakaranlığın Edward'ısın!!!

    Vayy kimler gelmiş kimler biz de seni bekliyorduk..Sen Edward gibisin!! Bi gümüş volvo yakışır sana:) Ama şunu unutmaV mükemmel olmak zorunda değilsin.Herkes hata yapar bu yüzden en küçük yanlışında kendinden nefret etmeyi bırak. Kusursuz olmaya çalışma artık rahat bırak kendini, işte o zaman hakettiğin o özel insanı bulacaksın:)

    クイズ

  • Uyumlu

    "Ne iş olsa yaparım." türünden birisin.Her türlü mesleğe uyum sağlayabilecek bir kişiliğe sahipsin.Bıraksanız 2 üniversite bitirip üstüne masterlarını yapar.Aristotales gibi insansın valla :)

    クイズ

  • Unutmuşsun artık =/

    Onu önceden ne kadar çok sevsende bazı şeyler unutturmuş..

    クイズ

  • Sago

    Sen tam bir Sago hayranısın.Melankolik takılmaya devam kanka.

    クイズ

  • IQ:100 SÜPERSİN ÜSTÜN ZEKALI

    AMA ÇOĞU SORUYU KAFADAN SALLADINIZ :))SİZİ DAHİ ARANIYOR GRUBUMUZA SORU ÇÖZMEYE BEKLİYORUZ.. BU UGULAMADAKİ SONUÇLAR GERÇEK DIŞI SORULAR ÇOK CİDDİDİR

    クイズ

  • Athena

    Sen yunan mitolojisindeki tanrıların en zekisi ve muhteşemi olan zeka ve barış tanrısı Athena'sın. Sen tanrılar tanrısı Zeus'un bile kıskandığı bir zekaya sahipsin. Zekan ile başaramıyacağın hiçbir şey yok. İnsanları akıl kuvvetinle bir çok şekilde etkileyebiliyorsun.

    クイズ

  • %100

    OOO Süperrrr Sen Tr Şarkıları Yalayp Yutmuşun Aynen Devam

    クイズ

  • Devrim

    Sizi mutlu edicek kişinin adı büyük ihtimalle Devrim olucak...Heyecan, mutluluk ve macerayı aradığınızı söyliyebiliriz.

    クイズ

  • 24 Yaşında Araba Kullanırken

    O kadar kendini kaptırmış 5. viteste ve 180'le giderken bariyerlere çarpıp havada 84 takla atıp daha sonra araba havada patlayacak ve sen o patlamada yanarak oleceksinn.

    クイズ

  • Balık Burcu ( 19 Şubat – 20 Mart )

    Balık Burcu ( 19 Şubat – 20 Mart ) : Balık burçları aşırı duygusal yapıya sahiptir. Hayal kurma yetenekleri kuvvetli olduğu için sanata karşı ince ruhlu davranırlar. İnsanlara karşıda çok iyi niyetli yaklaşırlar, anlayışlı oldukları için insanlarla iyi geçinirler. Yaratılan ortamlara çok çabuk uyum sağlayan kişilik özelliğine sahiptirler. Başarı zirvesine ulaşmak için motivasyon ihtiyaçları vardır kafaları sakin olduklarında her işin altından kalkabilirler. Sezgileri çok güçlü olan balıklar hayatları boyunca yeni bir şeyler öğrenmek için çaba gösterirler. Yapmış oldukları hataları genelde tekrarlama gib huyları vardır. Merhamet duyguları kabarık olan balık burçları yardım etmeyi severler yardımsal olma konusunda anlayışlılar. Rahat olmaya, geniş takılmaya çok düşkünler. Aile ortamına düşkün oldukları için ailesindeki birine kırıcı davranmazlar ve sadıktırlar. Çevresine yapmış oldukları iyiliklerden dolayı her zaman insanlar tarafından bir karşılık beklerler bekledikleri en güzel şeyde takdir edilmektir göze girmektir. İşlerine azimlilikle bağlanırlarsa her konuda başarılı olabilirler. Paranın isminede, cinsinede önem vermezler çevredeki insanların ihtiyaçlarına karşı hassas olduklarından ellerinde bulunan son parayı başkaları için harcamaktan kaçınmazlar. Hastlıklara karşı dayanıksız bir bünyeye sahiptirler ilaç kullanmayı sevmezler. Balıklar içinde sulu olan sporlar uygundur örneğin; deniz, havuz vs. Bunların yanı sırada yoga yapmaları balık’lar için sağlıklı olabilir.

    アプリ

  • 8.sınıf

    Sen aslında misafirsin bu sene zekan 8.sınıf zekası biraz tembel yerine göre haylaz birisin=)

    クイズ

  • Sen bir vampir olmalıymışsın

    Sen bir vampir olmak için yaratılmışsın ürkütücü fakat asilsin,kurt adamlarla yapacağın savaşlarda başarılar...:D

    クイズ

  • 5

    Tebrikler... Bildin.

    クイズ

  • Aşk yaşamıyorsunuz.

    TEST TEST TEST TEST TEST TEST Bu Dünya turumun 1. ayağı. 20 Haziran’da İstanbul’dan hareket edeceğim. İlk önce Gelibolu, sonra sırasıyla Dedeağaç, Kavala, Selanik ve Atina’da bitirmiş olacağım Amacım Atina olimpiyatları başladığı gün Atina’da olmak. Hesaplarıma göre 4 ayda 1. ayağı bitirmiş olacağım. COSMOTURK: Dünya turunuz için sponsor bulabildiniz mi? H.Ü.: Şu ana kadar Ana sponsorum yok. Standart Marine’in hediye ettiği sandalla yola çıkıyorum. Quiksilver giyim aksesuar sponsorluğunu üstlendi. Eğer Ana sponsor bulabilirsem Dünya turumun 2. ayağını olan Adriyatiği geçip Venedik’te bitirmek istiyorum. Dönüş yolculuğu Atina üzerinde olacak.'

    クイズ

  • S

    Evleneceğiniz kişinin ismi S harfiyle başlayacak..inşallah sevdiğiniz kişinin ismi bu harfle başlıyordur.

    クイズ

  • OYUNCU SEKİZLER...

    Çevrenizi büyülüyorsunuz. Sevdiğiniz sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor ve kendini bu konuda şanslı görüyor. Aşkta kontrolü elinizde tutuyor, oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsunuz. Kibirli ve bencil olabiliyorsunuz. Bu yüzden etkileme gücünüzü ve zekanızı kullanın.

    クイズ

  • Senden Kıro Olmaz

    Geninde Kıroluktan Eser Yok, Sakın Kıro Olmaya Kalkma Yüzüne Gözüne Bulaştırırsın...

    クイズ

  • A Kan grubu

    En paylaşımcı A Kan grubu A'ların daha gerilimli bir yapıya sahip olmalarının bir nedenidir. Sıkıntılarını içlerine atarlar. Fakat patladıklarında da dikkatli olmalısınız. O gruplarının çok başarılı olduğu gerilimli ve sıkışık liderlik pozisyonlarına A'lar pek uygun değildir. Bu onların lider olamayacakları anlamına gelmiyor. Ama içgüdüsel olarak, çıkar gözeten liderliği istemezler.

    クイズ

  • Mega salak

    Git kendını kopruden at bu ne yaa..

    クイズ

  • Vay haline vay vay.... Sen tam bir cehennem yolcususun....

    Hiç birşey için geç olmamakla birlikte yolun belli gibi... Bu kadar günaha girecek bu derece piskopatlık edecek ne vardı be güzel kardeşim... Dünyada hepimiz misafiriz bunu sana söylemediler mi? :)

    クイズ

  • Biraz melek biraz şeytan*

    Biraz rahatına düşkünsün. Kendini olayların içine çok fazla sokmuyorsun. Her zaman küçük iyilikler yapmayı tercih ediyorsun. Bazen bîr arkadaşının problemini dinleyebiliyorsun. Haklısın, bu çoğu zaman yeterli olabilir. Ama kimi zaman insanlara karşı daha ilgili olup sorunların çözümü için çaba sarfetmen gerekebilir.

    クイズ

  • Yuh Artık konuşamıyorsun sen nasıl bir kafa yaşıyorsun ;)

    Bu ne ya gökyüzündemisin yerdemisin nerdesin senin adın neeee ? aloooo beni duyoyormusun bunu okuyabiliyorsan şanslıyım. Sana diyorum sanaa

    クイズ

  • Yüzer bir Ev

    Gelecekteki Eviniz : Yüzer bir Ev

    クイズ

  • Kartınız: TILSIM KRALIÇESİ

    Elinizi attiginiz her sey ters gidiyor. Bu da sizi gerginlestiriyor. Yasadiginiz ask hizini yitirmis ve monotonlasmis durumda. Yasadiginiz olaylar bunda oldukça etkili. Üreticiliginiz durmus ve iliskiniz üzerinde baski yapiyor. Bununla beraberinde gelen maddi sikintilar yasaminiza negatif boyutlar yüklemis durumda. Tüm bunlara ragmen kisa bir süre sonra bunlari asacak ve eski mutlulugunuza döneceksiniz.

    クイズ

  • Sondan sonuncu

    Bak resme.Çalışmadan sınava girersen böle olursun

    クイズ

  • Efe

    Sıcakkanlı,esprili,esmer,izmirli bir garip genç kendisi..

    クイズ

  • BAŞINDA OLMADIĞI KESİN

    Heeeeey hey

    クイズ

  • Dudak

    Opulmesi gereken ve bizlere en mutlu anlari yasatan kutsal yerimiz.Sevgililerin vazgecilmez adresi kimi zaman.Sanslisiniz bu sansi kullanin ve daimi mutlu olun...

    クイズ

  • Başarılısın...!!!!!

    Öpüşmek konusunda oldukça başarılı olduğunuzu söyleyebiliriz. Öpüşürken sevgilinizin hislerini paylaşmanızı öneririz ve kendinizi biraz daha duyguların gidişine bırakmanızın faydalı olacağını söylemek isteriz. Ona o anı hissettirirken, düşüncelerinizden uzaklaşmalısınız.

    クイズ

  • Medyum gibisiniz!!

    Belki farkında değilsiniz ama altıncı hisleriniz çok kuvvetli ve yaşamınızı kolaylaştırıyor. Neden her zaman doğru arkadaşlıklar kurduğunuzu ve hep en kazançlı işleri bulduğunuzu sanıyorsunuz? Bu, kesinlikle şans değil. Rüyalarınıza önem verin, çünkü beyniniz ipuçlarını rüya ile veriyor.

    クイズ

  • Gamze

    Oktay?ın sevgilisi çete olaylarına bulaşmıyor. Ailesi Gamze?nin hiçbir sorunuyla ilgilenmediği için evde mutsuz, okulda da sevgilisi Oktay?ın başını belaya sokması onu çileden çıkarıyor. Oktay ve yakın arkadaşları için endişeleniyor. Düzgün ve sakin bir aile kurmak en büyük hayali

    クイズ

  • Kabadayı/Serseri 5000i

    Off off off, o my god , o my god, o my god siz serserisiniz kopuktan beter futbol oynar sınıfı yönetir İspik 2000c yi döver her duvarda yazı her sokakta kavgamız vardır hesabı dolaşırsınız vay vay vayy ...

    クイズ

  • Avrupa Yakası

    Olaylara mizahi yönden bakan esprili bir karaktere sahipsin.İnsanlar yanında olunca moral buluyor ;)

    クイズ

  • Umursamaz

    Umursamaz bir sevgilisiniz. Sevdiğinizin sizinle işi biraz zor. Sevgiliniz bugün ne yapmış, nereye gitmiş, kimlerle takılmış, bilseniz de olur bilmeseniz de. Azcık da olsa onunla ilgilendiginizi göstermek ikinizide mutlu edecktir, ne dersiniz?

    クイズ

  • Hayatını tamamen yaşamış ama aç ölmüş bir süperstar.

    Evet gezdin, eğlendin, içtin, sevdin... Ama hiç mi düşünmedin? Hayatı fazla basite aldın. Ve içinde kayboldun. 20 yıl sonra çok hızlı yaşamış bir şekilde 5 parasız ölmüş olarak bulunacaksın. Paraya biraz önem ver.Aklını başına topla...

    クイズ

  • Komik, cana yakın, açık sözlüü :)

    Aynen devammmmmm .... :D

    クイズ

  • CESARET

    SİZ TEK KELİME İLE HARİKASINIZ!

    クイズ

  • %50 Psikopat

    Cift Karakterinizle çevrenizdekileri korkutuyosunuz!Kimse Nezaman ne yapacagınızı tahmin bile edemiyor ki Bunu siz bile bilmiyosunuz,Bildiğiniz tek şey biranda Size karşı terso bi hareket,ozaman kıyamet Kopar...Eziyet Tarzınız;Sopa

    クイズ

  • 499.999

    Sıyırdı geçti tüh....gitti 500 olsun proje notları kurtarır.

    クイズ