Noin
  • Nimi Baysungur3
Linkki tähän profiiliin
  • https://www.socialappbuilder.com/tr/u/rpZ0J5i1W_Si36Xo48wi_Q2/
Viimeisimmät tapahtumat
  • İstanbul

    Insan canlısı bir kişiliğe sahipsin.misafirperversin.mimari yapıları,müzeleri gezmeyi seversin.

    Tietokilpailu

  • Kimseyi sevmiyosun kafan rahat;)

    Iyisiiin:D

    Tietokilpailu

  • Sanatçı Ruhlu

    Sizin ruhunuzda sanatçılık var. Bir manzara seyretmektense bazen size gerçeküstü bir manzara resmine bakmak daha fazla keyif verir çünkü sanat çoğu zaman gerçekten daha kusursuzdur. Genellikle hayalinizde bir karakter yaratırsınız ve önce ona aşık olursunuz sonra da gerçek hayattan biriyle karşılaştığınızda hayalinizdekine ne kadar benzeyip benzemediğine bakarasınız. Bu yüzden çoğu kez olduğundan başka gözüken kişiler size çekici gelir çünkü bu türdeki kişiler sizin hayalinizdeki kişiyi azçok algılarlar ve kendilerini ona benzer bir karakter olarak gösterirler. "Tanıdığımı sanmıştım" lafı sizin genelde ilişkilerinizin bitiminde kullandığınız bir sözdür. Sizin gibi sanatçı ruhlu ve sevmeye açık birinin kalbini kazanmak her ne kadar kolay olsa da bunu sürekli kılabilecek kişi hayalinizdeki mükkemel sevgiliyi unutturup size gerçekliğin güzelliğini gösterebilecek kişidir. Bu kişiyi tanıdığınızda onu hatalarıyla sevmeyi öğreneceksiniz.

    Tietokilpailu

  • Hyr

    Way süt way kızların en nefret ettiği tiptensin

    Tietokilpailu

  • Normal bir tip

    Size çok çalışan bir tip diyemeyiz fakat okadar tembelde değilsiniz arası bişey sınava bir ay öncesinden değilde 4-5 gün önceden çalışmaya başlıyorsunuz arada sırada ödevleriniz aksıyor olabilir ve notlarınız 85-90 falan oluyor veya bazen daha fazla derslere katılımınızda normal sayılır kısacası siz normal bir tip siniz

    Tietokilpailu

  • EHH İDARE EDER

    TARZINI DEĞİŞTİR

    Tietokilpailu

  • Helal Olsun Sana!

    Helal olsun diyorum başkada bişey demiyorum! wallahi taktir ettim! Ama bazen eğlenceye fazla düşkün olabiliyosun dikkat etmeni tavsiye ederim! Tam kafa bir öğrencisin! Ortamını çok güzel kuruyosun! Diyecek fazla bişey yok sen busun!

    Tietokilpailu

  • Aslaa..!!

    Acayip nefret ediliosun

    Tietokilpailu

  • SULUSUN ÇOOK SULUUU !!!!

    Kendini komik sanıyosun. Espri anlayışını bi tek sen beğeniyosun. Çekilmezsin be dostum. "Application created by FEH BABA"

    Tietokilpailu

  • Kaká

    Simone Cristina dos Santos Leite ve Bosco Izecson Pereira Leite çiftinden dünyaya gelmiştir. Rodrigo Digão adında bir erkek kardeşi de mevcuttur. Ailesi onu São Paulo'ya 7-8 yaşlarında vermiştir ve 18 yaşına kadar São Paulo FC'nin alt yapısında yetişmiştir.

    Tietokilpailu

  • Suat

    Sizi mutlu edicek kişinin adı büyük ihtimalle Suat olucak...Sakinliği, refahı ve sorunsuz bir hayatı aradığınız söyliyebiliriz.

    Tietokilpailu