Sen aşkı, insan ruhunu canlandıran duygular sıralamasında en üst sıraya koyuyorsun. Aşık olduğunda ışık, heyecan ve canlılık saçıyorsun! Ancak "o"ndan kesinlikle beklediğin bi' şey var: Bütün dikkatini sana vermeli ve sana son derece hayran olmalı! Aşırı kalp çarpıntılarının yerine biraz gülümsemeyi koymayı denemey ne dersin ? Ayran budalası gibi her daim peşinde olamaz ya :)
Altı rakamı, etkileyici, romantik, tensel ve sevecendir. Eğer dengesi bozulursa, kendine dönük ve talepkâr olabilir. Elementi Ateş'tir. Sevecen, romantik ve sosyal insanlardır. Gösterişli ve titizdirler. Para konusunda aşırı uçlardadırlar. Kaba ve gürültücü insanlardan hoşlanmayan bu insanlar tam birer salon insanıdırlar.
Kendi sesini çok açar ve diğer sesleri bastırır.Her ne kadar kendisini duygusal olarak görmesede grubun en duygusal elemanıdır.Children of Bodom tshirtlerinin sayısı kendi dahil kimse tarafından bilinmemektedir.Gitarı,pedalı,tshirtleri ve tarzı çaldığı şarkılarla uyuşmasada grubun çok metalci bir elemanıdır!!:)
Sizin durumunuz için “fena değil” demek daha yerinde olur. Hem sabırlısınız hem de testimi ciddiye almışsınız. Sosyal yaşamda ve iş ortamında pratikliğinizle göz dolduruyorsunuz. Örneğin kilosu 8 YTL olan tam yağlı Ezine koyun peynirinin 1 kilo 250 gramının kaç YTL tutacağını kafadan hesaplayabiliyorsunuz.
Siz ortami bulandiran Bira gibisiniz.Eglencenin dozunu ayarlamayi beceremiyorsunuz.Herseyin fazlasini istemekle kaybetmeyi bile bile seciyorsunuz.Kendinize ceki duzen vermenizin saati coktan geldide geciyor bile.Girdiginiz ortamlarda sevildiginizi unutmayin ama kendinizide kaybetmeyin..Neseniz daimi olsun.Aklinizda yerinde dursun ona sahip cikin...
Aslında göründüğünüz gibi değilsiniz gerektiğinde SOĞUKKANLILIĞINIZI KORUSANIZDA İÇTEN İÇE duygularınızı yaşayan ve bunu pek sık belli edemeyenlerdensiniz!!!! Çok iyi empati kurabilir ve duyarlısınızdır!!!!!Ancak biraz daha duygularınızı dışarı vurmalı ve pollyanna cılığı oynamamalısınız!!!!
Zamanı kullanmayı iyi bilir ve çalışkandır. Özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaş çevresinde aranan eğlenceli bir dosttur. İçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarış içerisindeymiş gibi kendiyle çok uğraşır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.