Azimli ve biraz da dalkavuk olmanız gerekiyor. Koçlar fark edilmeyi sever ve ona gösterdiğiniz ilgi ve sevginin tadını çıkarmak ister. Ben-merkez sayabileceğimiz bu kişi, her zaman kendinden bahseder. Kendi ayakları üstünde rahatça durabileceğinden, sizden de bunu bekler. İlgi odağı olmaktan delicesine hoşlanan Koçla birlikte mutlu bir hayat geçirebilmek için onu kalbinizin tam ortasına oturtmanız gerekir. Aşkının peşinden koşan ve belli belirsiz değişen dengelerin adamıdır. Kolay olursanız onu er geç kaybedeceksiniz demektir. Şoför koltuğuna onun geçmesine izin vermeli ancak bindiğiniz arabayı tamamiyle onun kontrolüne bırakmamalısınız. Her an kendinizi hatırlatmalı, varlığınızın gideceğiniz istikameti az da olsa değiştirmesini sağlamalısınız. Aksi taktirde onu kaybettiniz demektir. Ona belli ipuçları verip isteklerinizi kavramasını beklemenizse sizde hayalkırıklığı yaratacaktır. Kin gütmeyi beceremeyen, yaralarını kendi kendine tedavi etmekte başarılı olan Koç, dolaylı mesajları kesinlikle anlamaz. Ona direkt yaklaşın.
Pelin Karahan Ankara’da doğmuş küçüklüğünde bi ara İzmir’in bir ilçesinde yaşamış sonra yeniden Ankara’ya dönmüş Üniversite sırasında da Eskişehirde turizm otelcilik okumuştur.Başından bugüne ne oyunculuk nede sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı,çalışması yada altyapısı olmadığı halde Üniversite yıllarında televizyon dünyanın içine girmeyi tek amaç edinmiş ve İstanbula gitmiştir.İstanbuldaki yaklaşık 5. ayında reklam işine başlamış ve “DemirDöküm” Coca Cola” ve “Carrefour” reklamlarında oynamıştır.İlk Dizisi şuan oynadığı “Kavak Yelleridir”
Klasik bestelerin muhteşem keman partisyonlarından, modern parçalara kadar bu enstrumanı nerede duyarsanız duyun sizi büyülüyor. Eğer henüz çalmıyorsanız, bu yeteneği boş yere dizginliyorsunuz demektir. Başlaması zor, çalması çok keyifli bu enstrumanda biraz sabır ve özveri ile başarıya ulaşmanız mümkün. Denemek istiyorsanız: www.gaeabaykus.com
Aslında göründüğünüz gibi değilsiniz gerektiğinde SOĞUKKANLILIĞINIZI KORUSANIZDA İÇTEN İÇE duygularınızı yaşayan ve bunu pek sık belli edemeyenlerdensiniz!!!! Çok iyi empati kurabilir ve duyarlısınızdır!!!!!Ancak biraz daha duygularınızı dışarı vurmalı ve pollyanna cılığı oynamamalısınız!!!!