Social App Builder
Social App Builder
Креирајте нову апликацију
English
Azərbaycan dili
Bahasa Indonesia
Bahasa Melayu
Čeština
Dansk
Deutsch
Español
Français
Hrvatski
Italiano
Lietuvių
Magyar
Nederlands
Polski
Português
Română
Shqip
Slovenčina
Slovenščina
Suomi
Svenska
Tiếng Việt
Türkçe
Ελληνικά
Български
Македонски
Русский
Српски
עברית
العربية
हिन्दी
বাংলা
ภาษาไทย
ქართული
中文
한국어
日本語
Other Languages
Направи налог
Пријавите се
Bugün Seçim Olsa Kim Kazanır?
Bugün seçim olsa kim kazanır?
Почетак
Објави
Bugün seçim olsa kim kazanır?
AKP - ADALET VE KALKINMA PARTİSİ
2001 Recep Tayyip Erdoğan Şu an hükümet olan partidir. 2007 Genel seçimlerinde % 46.58, 2009 Yerel seçimlerinde % 38.83 oranında oy almıştır.
CHP - CUMHURİYET HALK PARTİSİ
1992 Deniz Baykal 2007 Genel seçimlerinde % 20.88, 2009 Yerel seçimlerinde % 23.11 oranında oy almıştır.
DİĞER PARTİLER
DP - DEMOKRAT PARTİ
1983 Hüsamettin Cindoruk 1983 yılında kurulan Doğru Yol Partisi adını değiştirerek Demokrat Parti adını almıştır. 2009 yılında Anavatan Partisi de bu partiye katılmıştır 2007 Genel seçimlerinde % 5.41, 2009 Yerel seçimlerinde % 3.41 oranında oy almıştır.
DSHP - Demokratik Sol Halk Partisi
2009 Hulki Cevizoğlu Kuruluş tarihi 25.11.2009'dur. Bu yüzden; Herhangi bir seçim görmemiştir. DSP Eski Genel Başkanı Rahşan Ecevit tarafından kurulmuştur.
HEPAR - HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ
2008 Osman Pamukoğlu 4 Eylül 2008'de kurulmuştur. 24 Ocak 2009'da Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen 1.Büyük Kongre'de Osman Pamukoğlu tekrar genel başkanlığa seçilmiştir.29 Mart 2009 Yerel Seçimleri]]ne yasa gereği kurulalı henüz 6 aylık bir parti olduğu için katılamamış ve hiçbir parti veya bağımsız adayı desteklememiştir. Eylül 2009 itibariyle 52 ilde ve 200'ün üzerinde ilçede teşkilatlanmasını tamamlamıştır ve genel seçimlere girebilecek teşkilatlanmayı yapmıştır.
MHP - MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
1983 Devlet Bahçeli 1983 yılında kurulan Milliyetçi Çalışma Partisi, 1993 adını değiştirerek Milliyetçi Hareket Partisi adını almıştır. 2007 Genel seçimlerinde % 14.27, 2009 Yerel seçimlerinde % 16.07 oranında oy almıştır.
SP - SAADET PARTİSİ
SP 2001 Numan Kurtulmuş 2007 Genel seçimlerinde % 2.34, 2009 Yerel seçimlerinde % 5.16 oranında oy almıştır.
TDH - TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ
2009 Mustafa Sarıgül Temmuz 2009 tarihinde DSP'den istifa ederek Türkiye Değişim Hareketi çalışmalarını başlattı.
TP - TÜRKİYE PARTİSİ
2009 Abdüllatif Şener Kuruluş tarihi 25.05.2009'dur. Bu yüzden; Herhangi bir seçim görmemiştir.
Креирао
Ayaz.Tazegul
Направите сопствену анкету
Online People – Упознавање, ћаскање и упознавање нових људи
Суггестед Куиззес
Koliko Si Pametan
Kviz Za Sebe
Sta Muzika Kaze O Tebi ?
Inicijali Vaseg Buduceg Muza? (100% Tacno)
Upotrebi Klikere
Ko Najvise Zna O Crvenoj Zvezdi?
Kakav Si Ucenik
Koji Je Tvoj Bey?
Koji Si Lik Iz Ben 10
Da Li Si Retard
Koji Si Lik Iz Sundjer Boba???
Koja Ti Je Omiljena Zivotinja?
Saznaj Da Li Se Lepo Oblacis?
Ti Si: Ronaldo,Messi Ili Neymar
Najgori Nastavnik U Skoli Sveti Sava Cacak
Више квизова
Суггестед Поллс
Ko Je Lepša Isidora Tošić Ili Isidora Džamić?
Koji Vam Se Koncert Najvise Svideo U Srbiji Do 29.
Ko Je Najbolji Klub U Srbiji???
Glasanje
U Kojoj Diskoteci U Sutomoru Će Te Se Najbolje Pro
Modern Nba
Koja Si Ti Zivotinjica???
Pet Stuff
Veciti Derbi
Najbolji Klub U Srbiji !
Море Поллс
Предложене апликације
Koliko Zaista Slusas Rock!!!
Voli Me , Ne Voli..
Koliko Si Pametan???
Koliko Si Raspolozen Danas ?
Saznaj Koliko Si % Danas Lucky
Више апликација